Gå til hovedindhold

Netværksmøder

Netværksmøderne er åbne for alle borgere fra 58+, som er interesseret i at møde andre ligesindede samt blive inspireret.
På netværksmøderne kan deltagerne blive inspireret og inspirere hinanden samt lære hinanden at kende.

 • Læs op

Indhold


  Indholdet på møderne varierer med forskellige temaer og ture ud af huset: 

  • Temaer
   Igennem forskellige temaer der vedrører overgangen til seniorlivet, skaber vi dialog og samtale så deltagerne kan inspirere hinanden og lære hinanden at kende. Det kan eksempelvisvære emner, som belyser deltagernes drømme og ønsker for denne livsfase.

  • Ture ud af huset
   Vi arrangerer forskellige inspirationsture ud af huset, hvor vi besøger frivilligorganisationer, frivillighuse, tilbud i kommunen og foreninger, der kan indblik i de muligheder Aarhus byder på.
  • Café 58+
   Hver torsdag fra kl.14.00 – 17.00 har vi netværkscafé på Folkestedet. Det foregår i ”Hullet” mellem indgangen og Folkestedets café. Her kan du komme og drikke en kop kaffe, få en hyggelig snak med andre i netværket samt møde en seniorvejleder eller medarbejdere fra Netværket 58+.Det kan også høre om byens mange muligheder, komme med idéer til nye aktiviteter eller lave en aftale om seniorvejledning.Bare kig forbi, der er ingen tilmelding.

  • Walk and talk
   Vi laver walk and talk, når vi tager på ture ud af huset og ligeledes også som endel af at deltagerne kan lære hinanden at kende indbyrdes.

  • Oplæg og events
   Et par gange om året inviterer vi på oplæg, en workshops eller events.

  • Interessegruppe
   Hvis du selv har en interesse som også kan være relevant for andre og gernevil starte en gruppe op, kan du læse mere her.

  • Ideudveksling
   Vi har god erfaring med at alle deltagere bidrager med ideer og initiativer til aktiviteter – har du selv nogle gode ideer til emner eller ture, som kunne være interessante ind i netværket, er du meget velkommen til at byde ind. 


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag månedlige informationer om kommende netværksmøder
  og andre arrangementer. 

  Tilmeld nyhedsbrev

  Sidst opdateret: 6. marts 2024