Gå til hovedindhold

Hvad er Netværket 58+?

I Netværket 58+ kan du som borger i aldersgruppen 58+ år og opefter møde ligesindede, få inspiration og vejledning samt glæde af forskellige tilbud og indsigt i de mange muligheder, som Aarhus tilbyder.

 • Læs op

Indhold

  Livsfasen 58+ og opefter er ofte præget af mange skift i livsomstændigheder. Forskningen viser at gode overgange til denne fase af livet, er afgørende for den enkeltes videre udvikling og trivsel både mentalt såvel som fysisk. I Netværket 58+ arbejder vi med tilbud, der har til formål at skabe trivsel og livsglæde i overgangen til seniorlivet og det er gratis og uforpligtende at deltage.  

  I Netværket 58+ tilbyder vi:

  Ca. hver måned inviterer vi til netværksmøde med fokus på netværksskabelse, dialog og inspirationsture til muligheder i Aarhus samt mulighed for at møde vores seniorvejledere.

  Læs mere

  Vi tilbyder seniorvejledning med vores dygtige frivillige seniorvejledere i form af personlig vejledning eller gruppevejledning med 4-5 andre deltagere. 

  Læs mere

  Vi tilbyder facilitering af netværksmøder med fokus på arbejdsglæde de sidste år på arbejdsmarkedet og den gode overgang til pension. 

  Læs mere

  Oplevelsesfællesskabe er for dig, der bor i Aarhus Syd, som ønsker at være en del af et fællesskab og høre mere om mulighederne i denne del af byen.

  Læs mere

  Er du selv en igangsætter og kan lide at lave netværk, fællesskaber eller andet for 58+ borgere, er netværket også en mulighed for dig. 

  Hvis du har en ide og gerne vil sætte noget nyt i gang, har du sammen med os mulighed for at spørge ind i netværket om andre har samme interesse. Der må gerne være en egenbetaling, så det kan løbe rundt, dog understøtter vi ikke kommerciel virksomhed, hvor det handler om at skabe fortjeneste. 

  Har du en god idé, så kontakt os på mail: netvaerket58@mso.aarhus.dk

  Samarbejde med andre netværk, frivillige organisationer og tilbud i kommunen

  Har du selv et godt fællesskab, netværk, en forening, frivilligorganisation eller lignende for 58+ borgere, vil vi gerne samarbejde. På den måde kan vi oplyse om at I er der samt brobygge til jer igennem vores seniorvejledere eller komme på et inspirationsbesøg med borgere fra Netværket 58+.

  Kontakt os på mail: netvaerket58@mso.aarhus.dk

  Bliv en del af netværket 58+ ved at modtage vores månedlige nyhedsbrev, der informerer om arrangementer i netværket samt relevante arrangementer på Folkestedet, hvor vi har base. 

  Tilmeld nyhedsbrev

  Sidst opdateret: 20. februar 2024